Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a szűzérmét közepes vastagságúra / kis ujjnyra /
felszeletelem.
Besózom és borsozom,majd félre rakom.
Addig míg a hús pihen,a tojást felverem és hozzákeverem a lisztet,a reszelt fokhagymát és a pirospaprikát.
Nem az egész lisztet használom most, a kisebbik része kell a bundázáshoz is.
A húst elöszőr kevés lisztben megforgatom és utána a tojásos masszába rakom.
Egy serpenyőben megmelegitem az olajat és a " bundázott " húst mindkét oldalon szép pirosra megsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A pirospaprikával óvatosan kell bánni, mivel ha sütöm megkeseredhet,csak picit kell a masszába tenni.
Elég kiadós étel, s mellette még finom is.
jó étvágyat hozzá!
|
|
|
|
1 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
mildiko50 |
2012.01.22. 07:31 (#1) |
|
|
Kipróbálom. |
| |
|
|
|
szűzérmét közepes, tojást felverem, reszelt fokhagymát, egész lisztet, kisebbik része, húst elöszőr, tojásos masszába, serpenyőben megmelegitem, pirospaprikával óvatosan, masszába tenni, pirospaprikával, pirospaprikát, felszeletelem, megkeseredhet, hozzákeverem, megmelegitem, pirospaprika, vastagságúra, megforgatom, serpenyőben, bundázáshoz, fokhagymát, sertésszűz, használom, szűzérmét, bundázott, fokhagyma, sütéshez, masszába, masszába, étvágyat, megsütöm, pecsenye, felverem, óvatosan, kisebbik, sertésszűz, olaj sütéshez, liszt, gerezd fokhagyma, tojás, pirospaprika, bors, köretnek sült burgonya,
|
|
|
|
|